czs.muni.cz  |  01/2018
16. 1. 2018, 7:20

Jeď s Erasmem do světa. Třeba do Austrálie, Izraele nebo Japonska

S Erasmem+ ICM můžeš zamířit i dál než jen do Evropy: třeba Austrálie, Japonska, Izraele, Ázerbájdžánu nebo třeba do Kanady na University of Saskatchewan jako studentka z ESF. Tak do 31. ledna pošli přihlášku a získej na semestr v zahraničí stipendium 650 eur měsíčně a letenku.

Více informací

Blíží se otevření přihlášek na evropský Erasmus. Už víš, kam pojedeš? Mapa ti poradí

Přes evropský Erasmus+ vyjíždí do světa více než 70 procent studentů Muni. Aby taky ne: partnerské smlouvy máme s téměř 600 univerzitami po celé Evropě a měsíční stipendium se pohybuje od 300 do 500 eur měsíčně. Prozkoumej interaktivní mapu s partnerskými univerzitami, kontaktuj oborového koordinátora na katedře nebo fakultě a podej si přihlášku: stačí napsat motivační dopis, životopis a vybrat si předměty, které chceš v zahraničí studovat. CZS otevírá online přihlášku pro fakulty od 29. ledna do 2. března.

Více informací Mapa možností

Chceš na stáž přes Erasmus? Vyber si instituci

Jestli chceš jet v létě nebo příští školní rok na oborovou a třeba i absolventskou stáž, podej si přihlášku do 1. března. A nezapomeň: musíš mít sehnanou instituci, kam chceš jet.

O stáži
 

Kam v létě? Co na letní školu?

Chceš jet v létě na letní školu do zahraničí a získat kredity? Tak prozkoumej nabídky letních škol našich partnerských univerzit, můžeš získat slevu na poplatcích, případně neplatit poplatky vůbec.

Podrobnosti

Unikátní Robitschekovo stipendium pokryje roční náklady na studium v USA

Československý emigrant Paul Robitschek založil před 20 lety na University of Nebrasca-Lincoln unikátní Robitschekovo stipendium, které nadaným českým a slovenským studentům, kteří studují na českých vysokých školách, pokryje zpáteční letenku do Nebrasky, roční školné, ubytování, jídlo a peníze na učebnice. Uzávěrka přihlášek pro Robitschekovo stipendium je 1. března.

Více informací
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn