Přečti si, kam a jak můžeš vyrazit!

czs.muni.cz  |  03/2018
15. 2. 2018, 8:16

Do světa. Na zkušenou. Za studiem.

Neprošvihni příležitost jet na Erasmus. Doma ti nic neuteče!

Získej přátele z celého světa. Vyprávěj historky z míst, o kterých se ostatním může jenom zdát. Podívej se na svůj obor z jiné perspektivy, poznej úplně novou kulturu. Zažij nezapomenutelné, ochutnej místňácké speciality, nauč se lidovku v cizím jazyce, vylez na nejbližší kopec (o 40 metrů vyšší než Sněžka), nauč místní opékat špekáčky... Erasmus je jedinečná příležitost zkusit tisíc nových věcí a opravdu se někam posunout. Neprošvihni to.

Prozkoumej naši interaktivní mapu a vyber si univerzitu, na které budeš příští semestr studovat!

Nechci to prošvihnout!

Chceš do méně mainstreamové země? Máš poslední možnost vyjet s Erasmem ICM na Balkán!

Komu je Evropská unie už trochu malá, může vyrazit s ICMkem do Albánie, Arménie, Srbska nebo Kosova. Vyhni se davům turistů a zažij trochu Balkánu, ale pozor: je to závislost, Balkán se ti zaryje pod kůži a budeš se tam vracet znovu a znovu.

Balkán! BALKÁN!!!

Praktická stáž v zahraničí = zářez do CV, který tě odliší

Chceš pracovat v odvětví, kde je na každé místo nával? Tak to potřebuješ položku v životopisu, která tě od začátku představí coby světaznalého profíka. A touhle položkou je právě zahraniční stáž Erasmus+. Deadline první výzvy přihlášek je už 1. března 2018!

Chci vědět víc
 

Freemovers: Jeď kam chceš, kdy chceš, jak chceš

Pro všechny chorobně nezávislé, kteří se nenechají spoutat kterýmkoli programem: najdi si univerzitu dle svého výběru, domluv se s nimi na tom, co tam budeš dělat a pak se stav za námi na CZS pro minimálně 8.000 korun na měsíc.

Chci na studijní pobyt Chci na stáž
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn