czs.muni.cz  |  14. 3. 2018, 8:24

Do světa. Na zkušenou. Za studiem.

Už máš vyhlédnutou Erasmus+ stáž?

Takovou příležitost udělat si praxi ve svém oboru na některé z prestižních zahraničních institucí by byla škoda prošvihnout. Poznej novou kulturu, zásobuj se historkami na celý život a přijeď s takovým zářezem v CVčku, že bude šajnit na sto honů.

Chci šajnit!

Získej až 18 000 korun na výjezd do 28 dní

Dozrál ideální čas vyjet na měsíc na praxi, letní školu nebo jinou krátkodobou vzdělávací záležitost. Podívej se na podmínky grantu (je to dost friendly) a začni balit kufry, protože tahle nabídka se prostě neodmítá.

Jak? Co? Kam?

Studuj v USA, ale za českou cenu

Láká tě studium v USA, ale nechceš kvůli placení školného prodat svoji ledvinu? Tak to je ISEP přesně pro tebe. A pozor, deadline je 31. května!

USA! USA! USA! (to jako že chci jet)

Freemover studijní pobyty

...aneb jak my říkáme: zařiď si sám/sama a my ti na to dáme peníze. Do 30. května si domluv studijní pobyt na jakékoli univerzitě kdekoliv na světě, zařiď příslušné papírování a my se postaráme, aby na Freemover mobilitách nikdo netrpěl hlady.

Jdu na to!
 

Freemover pracovní stáže

Funguje to stejně jako se studijními pobyty. Zařiď si stáž, domluv to na své i zahraniční univerzitě a pokud to stihneš do 30. května, můžeš se těšit na pravidelné finanční injekce od našeho jedinečného Centra zahraniční spolupráce.

To chci!

Pro studenty FSpS: Jeď na sportovní akademii v Dánsku!

Sportovní akademie v Gerlevu nabízí čtyřměsíční sportovní a vzdělávací kurzy v následujících oblastech: Move out, Parkour, Basketbal, Dance, Surfing, Crossfit, Natural Moving, Travel to Learn. A navíc se zaměřují na „learning through experience“, tzn. většina předmětů je zaměřena na praxi.

To mě zajímá!
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn