Je čas na změnu. Semestr pár tisíc kilometrů odsud je skvělá příležitost!

czs.muni.cz  |  13. 6. 2018, 14:50

Objevuj naše nové partnerské univerzity. Třeba tu v Mexiku

Možností, kam vyjet na partnerské univerzity, je stále víc a víc. Teď nám nově přibyla Universidad Autonom de Baja California v Mexiku. Pokud tě ovšem víc lákají tučňáci v Chile nebo šintoistické chrámy v Japonsku, není problém: Masarykova univerzita má tolik kamarádů, že si každý vybere! A pozor, deadline je už 31. srpna.

Chci vědět víc!

Získej pořádnou finanční injekci na letní školy nebo krátkodobé praxe a studijní pobyty

Chceš jet na letní školu nebo si zařídit praxi na měsíc v zahraničí? A tipujeme, že už tě nebaví muset kvůli tomu pumpovat rodiče, makat dvanáctky za barem a doučovat tři puberťáky angličtinu. Nevadí, stačí si říct o příspěvek až 23 000! Veškeré info o krátkodobých pobytech do 30 dní si najdi v odkazu pod tlačítkem.

Tohle je ten odkaz

Erasmus+ stáž je magnet na práci v oboru

Líbilo by se ti vybírat si z možností práce a ne jenom doufat, že budou mít HRisté zrovna dobrou náladu? Dobrou příležitostí je mít v CVčku položku "Stáž v zahraničí". Přeber si to v hlavě a do 12. července si vyber, kde položíš základní kámen své zářné kariéry!

To zní jako plán

Užij si doktorandské studium jako málokdo

Články, opravování seminárek, štosy papírů na stole i nevyřízených deadlinů a příšerně zářivé post-it lepítka, kam se podíváš... Jo, chtělo by to změnu. Tak vyjeď na 3–12 měsíců na druhou stranu světa! Erasmus+ ICM totiž funguje i pro studenty PhD.

To chci!
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn