czs.muni.cz  |  08/2017
17. 8. 2017, 14:33

Do světa. Na zkušenou. Za studiem.

Studuj na partnerské univerzitě

Posledních pár dní máš šanci podat přihlášku ke studiu na jedné z našich partnerských univerzit všude po světě. USA, Japonsko nebo třeba Costa Rica? Stačí si vybrat! Přihlášky přijímáme do 31. srpna.

Chci jet

Nová příležitost na Floridě

Studovat na prosluněné Floridě? Od příštího semestru nic nereálného – v létě jsme totiž uzavřeli novou partnerskou smlouvu s University of Central Florida v Orlandu. Podej si přihlášku do 31. srpna.

Chci vědět víc
 

Studuj pod rovníkem. Třeba v Riu

Karneval v Riu, nejslavnější socha nebo Copacabana na dosah ruky. Odleť v příštím školním roce studovat do Brazílie přes novou univerzitní síť REARI RJ. Máš z čeho vybírat!

Chci vědět víc

Vše, co potřebuješ vědět

"Kam pojedu? Z čeho to zaplatím? Umím dostatečně jazyky? Bude mi to k něčemu?" Na tyto i spoustu dalších otázek nalezneš odpovědi na webu dosveta.muni.cz! 

dosveta.muni.cz

Do světa s velkým kapesným

Na studijní pobyt do Dominikánské republiky, Ruska, Japonska, na Ukrajinu nebo do Vietnamu? S programem Erasmus+ ICM to není nic nereálného. Podej si do 17. září přihlášku a odleť do světa s nemalým kapesným.

To mě zajímá
 

Staň se Freemoverem

Nepodařilo se ti na naší mapě najít školu, na které by sis přál studovat? Prozkoumej naši nabídku pro freemovery, získej od nás stipendium 7 tisíc na měsíc a zamiř za studiem nebo za pracovní stáží tam, kam opravdu chceš jet.

Chci vědět víc

Sdílej svoje zážitky z Erasmu

Dům zahraniční spolupráce vyhlašuje devátý ročník soutěže Erasmus Label, tentokrát na téma: „Erasmus včera a dnes.“  Máš nějaký zajímavý zážitek, příběh, fotku nebo video? Přihlas se do soutěže a vyhraj věcné ceny!

Zapojit se

čt 31. 8. 2017

Uzávěrka přihlášek na speciální pro grant krátkodobé mobility 

Čeká tě letní škola, vzdělávací kurz nebo jiný krátkodobý pobyt v zahraničí? V tom případě si požádej o speciální grant, který podpoří tvůj zahraniční výjezd!

st 4. 10. 2017

Dodatečné výběrové řízení na Erasmus+ 

Některé katedry Masarykovy univerzity vyhlásí v půlce září dodatečné výběrové řízení na studijní pobyty přes program Erasmus+, přihlášky je potřeba podat začátkem října. Více informací o volných místech v jarním semestru 2018 získáš u oborového koordinátora na tvojí katedře.

út 7. – čt 9. 11. 2017

Keep Moving 2017 

Studovat v zahraničí nikdy nebylo jednodušší. Prozkoumej možnosti, které se ti jako studentovi Masarykovy univerzity nabízí, a vyraz se stipendiem třeba do Ameriky, Austrálie, Číny, Kanady nebo Evropy. Přijď si poslechnout více informací na akci Keep Moving, kterou pořádáme od úterý 7. do čtvrtka 9. listopadu.

E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn