czs.muni.cz  |  24. 10. 2018, 16:15

Příští přednášku máš na druhé straně světa

omluv kvalitu tohoto clanku

promin ale tenhle clanek pisu v rychlosti protoze se pakuju a mizim studovat do usa. predstav si jak je skvele moct studovat na prestizni univerzite v US! kdyz tam muzu az 1 rok studovat za stejne penize jako tady byl bych blazen kdybych to nevyuzil. asi si ode me dlouho nic nepoctes muzu tam totiz pak mit i staz takze zdar!

jedu taky

Studuj v 16 zemích, kam se jinak těžko podíváš

Poznámka: Přebírám newslettery po tom nezodpovědném kolegovi, co odjel studovat do USA. Moc to neumím, tak snad všechno vyjde :-)
Tak nám ukaž fotky z tvé poslední návštěvy na univerzitě v Chile, Japonsku nebo Jihoafrické republice. Nemáš? A víš proč? Protože tam jedeš až příští semestr. Neprošvihni možnost podívat se na svůj obor z úplně jiného úhlu.
Vůbec nevidím důvod, proč tam nejet. Vlastně, co tady ještě dělám? Píšu newslettery místo někoho, kdo už je na univerzitě v améru... No nic, ještě sem nahraju nějaký obrázek a mizím studovat do Austrálie.

vyber si z 49 univerzit

Boostni svoje CV na stáži v EU, ať HR akceptujou tvoji application

<i>Poznámka: Newslettery teď dělám já, High CEO President Manager Director of Internationalisation</i>

Program Erasmus+ Stáže se fokusuje na edukaci a na language skills for studenti, pedagogs a staff. Aim a focus 2–12 měsíčního programu je support recipročních relations a kooperace Uni's v EU. Deadline je 8. 11., takže ASAP sendni application!
Na fotce se podívej na moje zlaté hodinky.

stáž je v CV super

Hledáme kolegy a kolegyně na letní a zimní školy

Poznámka: Já tady normálně uklízím, ale všichni ostatní už někam odjeli. Tak začnu nabírat celou kancelář znovu.

Hledáme komunikativní kolegy nebo kolegyně, kteří budou rádi trávit čas se zahraničními studenty v době zimních a letních škol. Zároveň by měli znát Brno, aby mohli návštěvníkům pomoci s orientací a doporučili jim zábavné mimoškolní aktivity. Jestli chceš v práci komunikovat v angličtině s lidmi z celého světa, je tato pozice přesně pro tebe!

to mě zajímá
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn