czs.muni.cz  |  12/2017
14. 12. 2017, 8:04

Do světa. Na zkušenou. Za studiem.

S Erasmem+ ICM máš svět na dosah

Nemáš plán na příští školní rok? Co takhle na Erasmus, ale na ten světový? Přes program Erasmus+ ICM můžeš studovat semestr se stipendiem 650 eur na měsíc třeba v Arménii, na Srí Lance, v Austrálii, Kanadě nebo Dominikánské republice. Přihlášky sbíráme do 31. ledna.

Více informací

Studuj příští podzim v Brazílii, USA nebo Izraeli. Deadline přihlášek je už v pátek

Láká tě studium mimo Evropu? Tak vyjeď studovat na některou z našich 70 partnerských univerzit třeba do Austrálie, Chile, Izraele, Kanady nebo do Ruska či Kostariky a získej stipendium 10 tisíc na měsíc. Uzávěrka přihlášek pro příští akademický rok je už tento pátek 15. prosince, tak šup, začni psát motivační dopis!

Více informací

Vyjeď do světa se stipendiem pro freemovery

Není na naší interaktivní mapě univerzita, na které si přeješ studovat nejvíc? Pak je tu pro tebe stipendium pro freemovery, díky kterému můžeš studovat na jakékoliv univerzitě na světě, která se ti líbí. Přihlášku ale musíš podat do 15. ledna.

Podrobnosti
 

Na stáž jen přes Erasmus? Zkus freemovera!

Stáže přes Erasmus+ jsou sice super, ale nedovolí ti vycestovat mimo Evropskou unii. Pokud tě láká třeba Latinská Amerika, Asie nebo třeba Rusko či Malajsie, podej si do 15. ledna přihlášku a získej stipendium pro freemovery.

Podrobnosti

Do zahraničí. Přes mezivládní dohody

Ještě do pátku 15. prosince se můžeš přihlásit na studijní pobyt v Albánii, Bulharsku, Litvě, Lotyšsku, Maďarsku, Mongolsku, Rumunsku nebo na Ukrajině přes mezivládní dohody, které vyhlašuje MŠMT. Podobnější informace najdeš tady, informace o uzávěrkách zase tady.

Více informací
 

Srpnová letní škola ve Švýcarsku

Hochschule Furtwangen University pořádá od 3. do 10. srpna letní školu na téma White Water Management – Learning management in a new way, za kterou můžete získat 6 kreditů. Uzávěrka přihlášek je 15. června 2018. Na letní školu si můžeš požádat o speciální grant.

O letní škole

Do nového roku přejeme mnoho splněných přání!

tým Centra zahraniční spolupráce MU

E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn