czs.muni.cz  |  23. 10. 2017, 16:49

Do světa. Na zkušenou. Keep Moving!

Keep Moving je tady!

Co tak sebrat kousek odvahy, sbalit si pár švestek a vydat se za životním dobrodružstvím? Jestli tě láká zjistit, jak to chodí na zahraničních univerzitách, jak se žije v jiné zemi nebo okusit studentský život i jinde, než v Brně, přijď se podívat na Keep Moving.

Program FB EVENT

Vylušti šifru a zachraň Masarykovu univerzitu!

V dnešní době je možné v reálném i online světě očekávat cokoliv (třeba pořádnou šifrovací hru). Vypadá to totiž, že o Masarykovu univerzitu má někdo zvláštní zájem. Někdo nebo něco.. 

Hra startuje 23. října

Chci zachránit univerzitu! FB EVENT

Informace až pod nos

V úterý 7. listopadu pořádáme speciální přednášky přímo na fakultách. Tak přijď za námi, když my jdem za tebou!
>> FSSáci: 13 až 14.30, místnost 51
>> Právníci: 14 až 15, místnost 025
>> Filďáci: 14.15 až 15.15, B.13
>> Informatici a přírodovědci: 14 až 15 na FI, v A318
>> Sportovci a medici: 16.40 až 17.40 v kampusu v A11/114
>> Ekonomové a pedagogové: 16.30 až 17.30 na ESF, P104

 

Food Fair: Speciality z celého světa

Máš chuť na něco exotičtějšího? Přijď ve středu 8. listopadu na Food Fair a ochutnej speciality z celého světa, které pro tebe připraví zahraniční studenti z celého světa, kteří jsou na Masarykově univerzitě na výměnném pobytu. Angličtinu si tak můžeš procvičit ještě před tím, než odjedeš do zahraničí za studiem nebo na stáž.

Startujeme v 19 hodin. 

Exotika v rámci studia? Proč ne!

Lákají tě Spojené státy, Austrálie nebo Asie? Víš, kam všude můžeš vycestovat s programem Erasmus+ ICM nebo na jakou partnerskou univerzitu? Středeční pásmo přednášek ti možnosti představí do detailu. Prozkoumej, co všechno ti Masarykova univerzita nabízí ještě dnes, a přijď se doptat do Scaly na to, co tě zajímá.

Prozkoumat možnosti

Fair spolků

Nejen s MU můžeš vycestovat za studiem. Přijď se ve čtvrtek seznámit do Scaly s dalšími organizacemi, kteří ti pomůžou vyjet do zahraničí. Nebude chybět Fulbrightova komise, Dům zahraniční spolupráce, AIESEC nebo DAAD, Aktion či Campus France.

 

Workshop sem, workshop tam

Jak napsat motivační dopis? Máš dostatečnou jazykovou výbavu? Workshopy a testovaní jazyka ti snadno ukážou, jak jsi na tom. Tak ve čtvrtek 9. listopadu ve Scale! 

Prozkoumej celý program

Program
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn