Newsletter plný příležitostí v zahraničí

czs.muni.cz  |  8. 7. 2019, 13:43

Máme známé všude, tak toho využij!

Studium je někdy únavné a ač se cvičící snaží, co to jde, člověka to zmůže, začne dělat překlepy nebo hloupé vtípky a kdo ví, jak to nakonec dopadne. Vyskoč z toho zajetého vlaku a jeď na semestr třeba do Japonska nebo Kanady!

Už mi z toho taky hrabe!

Díky stýpku se z neplacené stáže stane placená!

Momentálně hledají stážisty na velvyslanectvích v Madridu, v Manchestru a v Paříži. A když se trochu prohrabeš skrz internety, najdeš určitě i nějaké další! Podívej se do superzábavných měst a dovez si zářez do CV, který jen tak nikdo nemá. Deadline je už 11. července, tak sebou mrskni a získej stýpko 480–660 EUR na měsíc.

Jedu!

Z freeloadera freemoverem – jeď z gauče u rodičů na konec světa!

Rychle, zmiz! Najdi si na compu univerzitu, napiš tam, zajdi na CZS, nafasuj papíry a stýpko a utíkej! Program Freemover ti umožní najít si stáž nebo studijní pobyt kdekoli, kde tě vezmou. Jinak nikdy neunikneš pronásledování těch nejhorších hororových stvůr – nevyužitých příležitostí. Deadline je 31. července!

OK, zní to klišovitě, ale máme tu v kanceláři dva, kteří na žádném studijním pobytu nebyli a vždycky, když čtou newsletter, rvou si vlasy.

Uteču na studijní pobyt

Máš doma rozjeté věci? Jeď na krátkodobou mobilitu!

Chápeme, odjet od práce, partnera nebo když se člověk konečně dostal na lvl 90 ve WoWku není jednoduché. Proto tu máme grant pro krátkodobé mobility (v normální řeči to znamená, že můžeš někam jet na dobu kratší než 30 dní).

Deadline je 31. srpna, tak si vyber letní školu nebo nějakou podobnou příjemnost a změň na chvíli prostředí!

Ukládám hru a jedu!
E-mail  info@czs.muni.cz Odkaz  www.dosveta.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Twitter     LinkedIn